pirmdiena, 2017. gada 1. maijs

Bino nebanku kredīti

Bino.lv ir ātro kredītu aizdevējs, kuri pazīstami, kā nebanku kredīti ar termiņu līdz mēnesim vai līdzīgi. Šis ir jauns, bet izcils aizdevējs, jo piedāvājumi jau pašā sākumā pārsteidz visus, kuri ir dzirdējuši par Bino.lv kredītu.


Bino.lv piedāvā iespēju saņemt ātros kredītus Latvijas iedzīvotājiem kuri atbilst aizdevēja izvirzītajām prasībām. Ātrie kredīti ir ļoti noderīgs instruments ļoti daudzās dzīves situācijās, protams, ja tos izmanto pareizi un apdomīgi. Šie aizdevumi var sniegt ļoti daudz pozitīva, tajā pašā laikā, ir jāpievērš uzmanība tam, ka šie ir īstermiņa aizdevumi, kas nozīmē, ka izdevums būs jāatmaksā jau tuvākajā laikā un tas būs jādara pilnībā.

Šis aizdevējs piedāvā aizņemties ātro kredītu apjomā līdz 425 Eiro. Šī ir Bino maksimālā, pieejamā naudas summa, bet pirmajā reizē varat aizņemties līdz 300 Eiro lielu kredītu. Visi šie kredīti ir īstermiņa no Bino, tāpēc varat izvēlēties atmaksas laiku no 10 līdz 30 dienām. pēc veiksmīgas aizdevuma atmaksas, aizdevējs izskatīs iespēju palielināt jums pieejamās summas apjomu, tas gan nav garantēts, jo katrs pieteikums tiek vērtēts individuāli balstoties uz pieteicēja iespējām. Jāpiemin arī prasības kuras aizdevējs izvirza saviem klientiem, lai varētu saņemt aizdevumu. Tās ir:

  • Jūs esat vecumā no 20 līdz 75 gadiem
  • Jums nav kavēti kredītu maksājumi vai parādi
  • Jums ir ienākumi no kuriem spēsiet segt aizdevuma atmaksas summu
  • Jums ir bankas konts kādā no Latvijas bankām
  • Jums ir derīgs mobilā telefona numurs

Viena no lielākajām problēmām ar ātrajiem kredītiem ir procentu maksājumi, kas, daudzos gadījumos, var būt diezgan apjomīgi, īpaši ja aizdevuma atmaksa nenotiek pēc iecerētā plāna. Šajā brīdī gan bino.lv ir parūpējies par ļoti patīkamu pārsteigumu un iespēju saviem jaunajiem klientiem.

Bino.lv ir aizdevējs, kurš aizdod īstermiņa kredītus. Gan pret kredītiem, gan pret īstermiņa kredītiem ir svarīgi izturēties ar atbildību. Pirms kredīta pieteikuma izvērtējiet, cik daudz variet atļauties aizņemties un to, cik ilgs termiņš būs nepieciešams, lai atmaksātu kredītu. Nekad neaizņemieties ne Bino.lv kredītu, ne īstermiņa ātro kredītu, ne citas saistības, ja neziniet, kā atmaksāt kredītu.