trešdiena, 2017. gada 25. oktobris

Kas ir kredīts ar ikmēneša maksājumu

Kredīts ar ikmēneša maksājumu nozīmē to, ka būs jāveic vairāki maksājumi par kredītu. Tas nozīmē, ka Jūs aizņematies lielāku naudas summu, kā atmaksāsiet katru nākamo mēneši pēc kredīta paņemšanas. Tas var būt kredīts 1000 eiro uz 10 mēnešiem. Pēc kredīta apstiprināšanas, Jūs saņemsiet 100 eiro savā bankas kontā, bet atmaksāt vajadzēs vairākos mazos maksājumos, kas varētu būt 100 eiro + %, kas varētu sastādīt ikmēneša maksājumu ap 120 eiro.

Vivus.lv sniedz šāda veida aizdevumus. Vivus.lv kredīts iespējams līdz pat 1500 eiro uz termiņu līdz 24 mēnešiem. Vivus.lv kredītu var samaksāt vienā vai vairākos maksājumos. Kredītu var atmaksāt arī ātrāk pirms noteiktā termiņa, lai atbrīvotos no saistībām pret vivus.lv aizdevēju.

Šis aizdevums ir piemērotākais tiem kredītu ņēmējiem, kuriem finansiālā situācija nedod iespējas atmaksāt visu aizdevumu viena mēneša laikā. Ātrais kredīts ar ikmēneša maksājumu ir ļoti izdevīgs aizdevums, lai varētu tikt pie nepieciešamās naudas dažādu maksājumu veikšanai, projektu īstenošanai un pat mājokļa uzlabošanai. Ik mēnesi šis piedāvājums kļūst arvien pieprasītāks, tāpēc arvien vairāk Latvijas ātro kredītu kompānijas piedāvā saņemt aizdevumu ar ikmēneša maksājumu. Tas ir līdzīgi kā aizņemties patēriņa kredītu, taču daudz izdevīgāk, jo patēriņa kredīta saņemšanai ir nepieciešami lieli ikmēneša ienākumi un kredīta saņemšanai ir daudz stingrāki noteikumi kā ātrā kredīta aizdevumam. Lai pieteiktos kredītam ar ikmēneša maksājumu, Jums ir jāpārliecinās par to, ka atbilstat Jūsu izvēlētās kredīta kompānijas noteiktajam vecumam. Pretējā gadījumā, aizdevumu nevarēsiet saņemt.

Svarīgi ir, lai Jums būtu kaut nelieli ikmēneša ienākumi, kas uzrādās Jūsu bankas kontā. Tādā veidā Jūs varat pasargāt sevi no iespējam kredīta atteikuma. Kredītu kompānijas piešķir aizdevumus personām, kurām ir iespēja uzrādīt oficiālus ikmēneša ienākumus. Ko darīt gadījumos, kad esi saņēmis ātrāk kredīta aizdevumu uz vairākiem mēnešiem, taču nespēj veikt ikmēneša maksājumu? Šādās situācijās svarīgi ir kontaktēties ar Jūsu kredītu sniedzēju, jo tad Jūs vismaz varat mēģināt rast kopīgu risinājumu ar Jūsu kredītu kompāniju.