piektdiena, 2012. gada 13. aprīlis

Internets, TV un mājas komplekti

Līdz ar internets 1 un internets 2 ātruma palielināšanu, kas cenas ziņā šo abus pieslēgumus neskāra tika izveidots vēl viens interneta pieslēguma veids: Internets ekonomiskais (ekonomiskais interneta pieslēgums), kura cena ir tikai nieka LS 6,90 mēnesī un tā ātrums: lejupielādes līdz 2 Mbit/s, augšupielādes līdz 512 Kbit/s. Tieši tāds interneta ātrums bija internets 1, kas tika palielināts uz 4Mbit/s.

Līdzīgi mainīti arī Mājas komplekti pievienojot ekonomisko komplektu par 11.89Ls mēnesī un palielinot interneta ātrumu mājas komplektiem Mājas komplekts 1 un Mājas komplekts 2.
Arī šim interneta pieslēgumam ir atlaide LS 5, ja pakalpojums tiks pieteikts internetā.
Uzzināt vairāk: par ekonomisko interneta pieslēgumu.

Papildpakalpojumi Lattelecom klientiem: vari izveidot Mājas WiFi – bezvadu interneta pieslēgumu savās mājās. Pakalpojums īpaši piemērots portatīvo datoru lietotājiem. No jebkuras vietas savā mājoklī vai tā tuvumā tu varēsi lietot visas ierastās datoru tīkla un interneta pieslēguma funkcijas: lasīt jaunākās ziņas interneta portālos, nosūtīt e-pastu, saglabāt un izdrukāt dokumentus.
Tikai Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama pirmā interneta televīzija Latvijā (Lattelecom iTV)

ITV pakas:



• Izklaides pakā – labākie Latvijas TV kanāli (LNT, LTV1, LTV7 un TV5), sports, ziņas, mūzika, multfilmas un dokumentālās pārraides latviešu, angļu un krievu valodā (abonēšanas maksa Ls 1,85 mēnesī);
• Extra pakā – erotiskās pusnakts fantāzijas kanālā X-DREAM TV (abonēšanas maksa Ls 0,50 par 9 stundām).


Precīza raksta informācija netiek garantēta!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru