otrdiena, 2013. gada 30. aprīlis

Kā izvēlēties internetu?

1. Ātrums. Platjoslas internets ne tikai sola, bet nodrošina palielinātu ātrumu. Ar joslas platumu un 10 reizes ātrāku lejupielādi, nekā tradicionālajam iezvanpieejas savienojumam, lietotāji ir konstatējuši, ka viņi var veikt savus interneta darījumus tik ātri, ka viņiem atliek vairāk laika atpūtai. Tagad ir iespējams veikt darījumus un baudīt mierīgo lauku apkārtnes atmosfēru tajā pašā dienā.

2. Pieejamība. Lai arī kur Jūsu atrodas Jūsu māja, vienalga, cik kalnains reljefs, platjoslas internets ir pieejams. Kāpēc? Tāpēc, ka pakalpojums izmanto zemos orbitālos, ģeosinhronos satelītus, lai nodrošinātu savienojumu. Jums vienmēr būs iespēja uzturēt savienojumu un izmantot to ar vieglumu. Tāpēc attaisnojums, ka iezvanpieejas pakalpojumi nav pieejami Jūsu reģionā vairs nav derīgs.

3. Mobilitāte. Platjoslas satelīta interneta pakalpojumu sniedzēji rūpējas, lai lietotāji, kuri vēlas ņemt pakalpojumu līdzi, var to viegli izdarīt. Tāpēc abonenti var piekļūt pakalpojumiem esot mājās, ceļā vai atvaļinājumā un uzturēt saikni ar interneta pasauli. Darījumu cilvēkiem tas ir ļoti izdevīgi, jo īpaši ar pašreizējo situāciju pasaules ekonomikā.

4. Cena. Ar visām satelīta interneta platjoslas priekšrocībām, liekas, ka tas varētu izmaksāt ļoti dārgi. Fakts ir tāds, ka cena ir ļoti konkurētspējīga. Pakalpojuma izmaksas faktiski ietilpst tajā pašā cenu diapazonā kā lielākie kabeļa vai DSL interneta pakalpojumu sniedzēji. Mājokļos, kas jau izmanto satelīta televīzijas pakalpojumus, satelīta internetu var pievienot diezgan viegli un ietaupīt naudu. Tātad, izmantojiet veco pieslēgumu, nogalinot divus zaķus ar vienu šāvienu.