otrdiena, 2012. gada 24. jūlijs

Interneta pieslēgums Rīgā

Interneta pieslēgums Rīgā jeb optiskais internets Rīgā. Optiskais internets nodrošina ātru un kvalitatīvu interneta pieslēgumu.

Rīgā optisko internetu piedāvā vairāki interneta pakalpojumu sniedzēji. Labākais risinājums ir Lattelecom optiskais internets, kas ir samērā lēts un viens no ātrākajiem interneta pieslēgumiem Pasaulē.

Pasūtot optisko internetu Rīgā papildus saņemsi 2 IP adreses. IP adrese nepieciešama, lai dators varētu pieslēgties internetam, pieslēdzot datoru optiskajam modemam, tas automātiski saņem IP adresi no tīkla.

Pasūtot Lattelecom interneta pieslēgumu varēsi izmantot pakalpojumu Mājas Wi-Fi – bezvadu internetu. Bezvadu interneta pieslēgums īpaši piemērots portatīvo datoru lietotājiem.
Visiem jaunajiem klientiem ir burvīga atlaide Ls 5, ja pakalpojums tiek pieteikts internetā. Atlaide tiks piešķirta vienu reizi nākamajā Lattelecom rēķinā pēc pakalpojuma ierīkošanas.
Optiskais internets Rīgā un tieši Lattelecom optiskais internets ir uzticams un kvalitatīvs ātrgaitas interneta pieslēgums. Īpaši piemērots, lai apmierinātu visus tos, kam ir apnicis gaidīt lielu failu lejupielādi. Pateicoties optiskā interneta ātrumam lielus failus iespējams lejupielādēt pāris sekundēs, skatīties youtube HD video bez aizķeršanās utt.

Ja dzīvo Rīgā un meklē interneta pieslēgumu, izvēlies – optisko internetu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru