trešdiena, 2012. gada 25. jūlijs

Internets un pakalpojumi Daugavpilī

Internets un interneta pakalpojumi Daugavpilī. Daugavpils ir Latgales lielākā pilsēta un Latvijas otra lielākā pilsēta.

Pilsēta ar interesantu vēsturi, kurai vairāk kārt nomainīts nosaukums. Kā arī pilsēta ar ātrāko pieejamo interneta pieslēgumu Latvijā. Šis interneta pieslēgums ir viens no ātrākajiem Pasaulē.
Daugavpils platība ir 72,5 km² un šeit dzīvo vairāk, kā 108 000 iedzīvotāji. Šeit iespējams iegādāties interneta pieslēgumu līdz pat 200 Mbit/s, ja interneta pieslēgums tiek pasūtīts īpašā VIP komplektā, tad interneta pieslēgums būs līdz pat 500 Mbit/s. Tas protams ir Lattelecom optiskais internets, kurš jau labu laiku tiek vilkts Daugavpilī.

Daugavpils ir pilsēta ar interesantu vēsturi, kurai vairakkārt nomainīts nosaukums – Dinaburga, Borisoglebska, Dvinska, Daugavpils. Daugavpils dibināšanas gads 1275. un pilsētas tiesības kopš 1582. gada. Optiskais internets jeb optiskais pieslēgums kopš 2009. gada.

Interneta pakalpojuma sniedzēji Daugavpilī

Lattelecom par ko jau minēju, kurš piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – bezvadu internets, dsl, Wi-Fi, mājas Wi-Fi, iezvanpieeja, optiskais internets utt.
Triatel – populārs pakalpojumu sniedzējs un tieši bezvadu interneta pieslēgumu jomā. Vēl pastāv tādi, kā ostkom, izzi un citi.

Īpaši vajadzētu izcelt Lattelecom ar optisko internetu, kurš par niecīgām cenām tiek piedāvāts Daugavpilī dzīvojošajiem. Papildus atlaides un papildpakalpojumi.

Internets Daugavpilī

Daugavpilī iespējams interneta pieslēgums līdz pat 200mbit/s. Tātad pieejamais interneta pieslēguma ātrums Daugavpilī ir ļoti augsts. Tas protams ir Lattelecom optiskais internets līdz pat 200 Mbit/s par ļoti pievilcīgām cenām. Te būs saite: interneta pieslēgums Daugavpilī – Viss par šo pieslēgumu. Saite: uz Lattelecom optisko internetu.

Pašlaik Daugavpils ir otrā lielākā Latvijas pilsēta un trešais lielākais rūpniecības centrs. Pilsēta ar ātrāko interneta pieslēgumu Latvijā un vienu no ātrākajiem interneta pieslēgumiem Pasaulē. Daugavpils ir kļuvusi par nozīmīgu Latgales kultūras centru un pasaules interneta pieslēguma lielpilsētu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru