svētdiena, 2017. gada 5. februāris

Kredīts bez procentiem – ko tas nozīmē?

Ātro kredītu nozares īpatnība ir tā, ka liela daļa aizdevēju saviem jaunajiem klientiem, pirmo reizi aizņemoties, piedāvā aizdevumu bez maksas, tas ir – aizņemties noteiktu summu, parasti tie ir 300 eiro, nemaksājot procentus un komisijas maksas par šī aizdevuma izmantošanu un noformēšanu. Šādiem aizdevumiem gada procentu likme ir 0%, tomēr svarīgi piebilst, ka šis nosacījums ir spēkā tikai tad, ja paņemtais kredīts tiek atdots 30 dienu laikā.

Vai Tu vari pieteikties?

Pirms pieteikšanās aizdevumam, ņem vērā to, ka Sohocredit.lv pirmais kredīts bez procentiem ir pieejams kredīta ņēmējiem, kas atbilst šādiem nosacījumiem:

  • Ir Latvijas Republikas pilsoņi vai nepilsoņi, kam valsts ir piešķīrusi pastāvīgu uzturēšanās atļauju;
  • Ir vecumā no 20 gadiem līdz 75 gadiem;
  • Ir ar pastāvīgu dzīves vietas adresi Latvijas teritorijā;
  • Ir ar pastāvīgu mobilā telefona pieslēgumu un aktīvu bankas kontu kādā no Latvijas komercbankām;
  • Var uzrādīt regulārus ienākumus, kuri ir pietiekami lieli, lai aizdevums varētu tikt atmaksāts;
  • Ir bez kavētiem maksājumiem un labu kredītvēsturi arī citos uzņēmumos.

SMS kredīti var Tev palīdzēt, ja nav izdevies ietaupīt

Kuram gan nepatīk tērēt naudu? Jaunas drēbes, glaunas vakariņas un Holivudas filmu cienīgi randiņi patiesi ir vilinoši. Dažkārt pēc tik žilbinošas mēneša iesākšanas ir grūti sagaidīt nākamo algas dienu, kas ir iemesls, kāpēc tik daudzi jaunieši uzskata, ka ātrie aizdevumi vai SMS kredīti ir viegls veids. kā parūpēties par īslaicīgām finansiālām problēmām. Tomēr, lai nevajadzētu vērsties pie ātro kredītu aizdevēja, ir dažādi veidi, kā ikdienā ietaupīt naudu.

SMS kredīts arī ir pieejams aizdevums bez procentu maksas, jo tas ir tas pats ātrais kredīts. Svarīgi ir tikai tas, lai būtu jauns klients, kad iesniedzat pieteikumu kredītam. Dariet to atbildīgi!