trešdiena, 2011. gada 12. janvāris

Internets Jelgavā

Interneta pieslēgums Jelgavā? Interneta pieslēgums Jelgavā pieejams ar ātrumu līdz 500 Mbit/s, kas vairs neprasa komentārus! Internets Jelgavā ir ātrs un kvalitatīvs un pats galvenais par lielisku cenu.

Par 500 Mbit/s



500 Mbit/s interneta pieslēgums un ātrums pat prasīgākajiem interneta lietotājiem paver neierobežotas iespējas. Tas ir internets ar nopietnu ātrumu. Ar signāla pārveidotājiem un sadalītājiem optiskajam tīklam var pieslēgt vairākus datorus, televizorus un telefonu, neticamā ātrumā pārraidot un saņemot datus, vienlaicīgi izmantojot interaktīvās televīzijas pakalpojumus un skatīties HD televīzijas kanālus.

Ātrākais interneta pieslēgums Jelgavā – Lattelecom optiskais internets. Optiskais internets - Ļoti ātra failu lejupielāde un piekļuve filmām, foto, mūzikai pāris minūtēs.


Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama papildus pakalpojumi un komplekti. (piemēram, internets kopā ar interaktīvo televīziju, Bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā, izdevīgi tarifi zvaniem uz ārzemēm). Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama pirmā interneta televīzija Latvijā (Lattelecom iTV) un īpašie interneta papildus pakalpojumi.

Piesakies Lattelecom optikai jau tagad un lieto patiesi ātru internetu, kas būs ātrs arī reāli ne tikai uz papīra!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru