pirmdiena, 2011. gada 24. janvāris

Internets Ogrē

Internets un interneta pieslēgums Ogrē? Internets ir pieejams gana ātrs - līdz 500Mbit/s, kas nozīmē, ka Ogrē ir pieejams super liela ātruma interneta pieslēgums.

Optiskais internets ietaupa mūsu naudu, laiku un nervus, jo nav jāpārmaksā un visu var lejupielādēt daudz ātrāk, neuztraucoties par kvalitāti. Šāds optiskais internets Ogrē, ko piedāvā Lattelecom ļaus ne tikai jaunā kvalitātē izbaudīt pieejamos pakalpojumus, bet arī strauji attīstīties nākamās paaudzes interneta iespējām. Īsumā par Lattelecom optisko internetu Ogrē: filmu lejupielāde pāris sekundēs, interneta smago aplikāciju lietošana (YouTube HD, Skype Video u.c.), augstas kvalitātes TV skatīšanās internetā bez jebkādas aizķeres, failu apmaiņa un daudz kas cits.

Optiskais internets nodrošina ievērojami ātrāku piekļuvi filmām, mūzikai un lielu failu ielādei pāris sekundēs. Jūs iegūsiet interneta ātrumu no 20 līdz pat 500 Mbit/s, kas ir ātrākais interneta pieslēgums Latvijā un viens no ātrākajiem interneta pieslēgumiem pasaulē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru