trešdiena, 2011. gada 19. janvāris

Optiskais internets Liepājā

Ātrs un kvalitatīvs optiskais internets Liepājā ļaus izbaudīt interneta sniegtās priekšrocības un baudīt vienu no ātrākajiem interneta pieslēgumiem Pasaulē!

Optiskais internets nodrošina ievērojami ātrāku piekļuvi filmām, mūzikai un lielu failu ielādei pāris sekundēs. Jūs iegūsiet interneta ātrumu no 20 līdz pat 100 Mbit/s, kas ir ātrākais interneta pieslēgums Latvijā un viens no ātrākajiem interneta pieslēgumiem pasaulē.
Esmu izmēģinājis daudzus interneta pieslēgumus, bet tomēr palieku pie pārbaudītām vērtībām.

Par optiku



Pateicoties optiskā interneta zemajām cenām, ātrumam un kvalitātei – optiskais internets Jūrmalā ir ļoti pieprasīts. Ja Tev nepieciešams kvalitatīvs interneta pieslēgums par adekvātu cenu – piesaki Lattelecom optisko internetu Jau Tagad!


Interneta pieslēgums



Interneta pieslēgums ir publiski pieejama vispasaules savstarpēji saslēgtu datortīklu sistēma, kas pārsūta datus ar pakešu komutācijas palīdzību, izmantojot standartizētu Intertīkla Protokolu un daudzus citus protokolus. Tas ir veidots no tūkstošiem mazāku komerciālu, akadēmisku un valdību tīklu. Tas ietver dažādu informāciju un servisus, tādus, kā elektroniskais pasts, tiešsaistes tērzēšana un cieši saistītās tīmekļa lappuses un citus Globālā tīmekļa dokumentus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru