pirmdiena, 2016. gada 1. augusts

Banknote.lv kredīts tiekoties filiālē


Fakts ka kredīta saņemšanai nākas doties uz filiāli var būt nedaudz nepatīkams, bet šis uzņēmums ir ļoti plaši izplatīts visā Latvijā. Uzņēmums ir atvēris jau vairāk kā 95 filiāles visā Latvijas teritorijā.

Šo filiāļu pieejamība sniedz iespēju izmantot arī pārējos pakalpojumus. Piemēram, tā vietā, lai pieteiktos kredītam ir iespēja ieķīlāt kādu preci par kuru saņemsiet attiecīgu samaksu. protams arī šeit ir nepieciešams veikt atmaksu, bet tā ir laba alternatīva. Lombardā ir iespējams ieķīlāt tādas preces kā:

  • Zelts un sudrabs un citi dārgmetāli, dārgakmeņi.
  • Elektronika, piemēram telefoni, datori, fotoaparāti un tamlīdzīgi.
  • Sadzīves tehnika.
  • Instrumenti.
  • Citas vērtīgas lietas.

Jums ir iespējams saņemt pat līdz 95% no preces vērtības aizdevuma formā. Šī iespēja jums piedāvā ne tikai saņemt aizdevumu par ķīlu liekot kādu preci, bet arī ir iespēja atmaksu veikt līdz pat 24 mēnešiem. Tātad, ieķīlājot ļoti vērtīgu preci, jums nav nepieciešams veikt pilnīgu atmaksu jau pēc mēneša, bet varat šo summu sadalīt vairākos maksājumos.

Arī iespēja veikt naudas pārvedumus uz ārvalstīm var būt ļoti noderīga. Šis uzņēmums sadarbojas ar pazīstamo naudas pārskaitījumu uzņēmumu Western Union. Šis pakalpojums neattiecas tikai uz starptautiskiem naudas pārskaitījumiem, ir iespējams veikt naudas pārskaitījumus arī vienas valsts robežās. Protams, šis pakalpojums nav bezmaksas, naudas sūtītājam nāksies segt attiecīgo komisijas maksu, kas ir atkarīga no pārskaitāmās summas.

Lai saņemtu patēriņa aizdevumu pie šī aizdevēja jums ir jābūt vismaz 20 gadus vecam, pārējie pakalpojumi ir pieejami jau no 18 gadu vecuma. Galvenie noteikumi kredīta saņemšanai ir atbilstība vecuma ierobežojumam, pietiekoši ienākumi un atbilstoša kredītvēsture.