ceturtdiena, 2011. gada 3. februāris

Optiskais internets Jēkabpilī

Optiskais internets Jēkabpilī nodrošinās ātru un kvalitatīvu interneta pieslēgumu par patīkami zemu cenu. Pārbaudi Tagad, vai Tev ir pieejams Lattelecom optiskais internets Jēkabpilī. Tas ir liela ātruma internets par pieņemamu cenu- piesaki jau tagad!

Ja Tev ir svarīgs ātrs un kvalitatīvs internets, vēlies baudīt jaunākās paaudzes Interaktīvās televīzijas iespējas un Tu neplāno zvanīt no mājas telefona, izvēlies vienu no ātrgaitas interneta pieslēgumiem komplektā ar televīziju.

Tiklīdz būsi Lattelecom interneta klients, varēsi abonēt Mājas Wi-Fi – bezvadu interneta pieslēgumu. Jebkurā vietā savā mājoklī vai tā tuvumā Тu varēsi lietot visas ierastās datoru tīkla un interneta pieslēguma funkcijas: lasīt jaunākās ziņas, saglabāt un izdrukāt dokumentus. Mājas Wi-Fi ir īpaši piemērots portatīvo datoru lietotājiem.

Interneta pieslēgums ir publiski pieejama vispasaules savstarpēji saslēgtu datortīklu sistēma, kas pārsūta datus ar pakešu komutācijas palīdzību, izmantojot standartizētu Intertīkla Protokolu un daudzus citus protokolus. Tas ir veidots no tūkstošiem mazāku komerciālu, akadēmisku un valdību tīklu. Tas ietver dažādu informāciju un servisus, tādus, kā elektroniskais pasts, tiešsaistes tērzēšana un cieši saistītās tīmekļa lappuses un citus Globālā tīmekļa dokumentus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru