ceturtdiena, 2011. gada 3. februāris

Internets Aizkrauklē

Optiskais internets Aizkrauklē dzīvojošiem palīdzēs ietaupīt laiku, naudu un nebojāt nervus, jo Lattelecom optiskais internets bieži vien salīdzinājumā ar klienta iepriekšējo interneta pieslēgumu izmaksā daudz lētāk, bet interneta ātrums ir daudzas reizes lielāks nekā iepriekšējam interneta pakalpojumu sniedzējam.

Tiklīdz būsi Lattelecom interneta klients, varēsi abonēt Mājas Wi-Fi – bezvadu interneta pieslēgumu. Jebkurā vietā savā mājoklī vai tā tuvumā Тu varēsi lietot visas ierastās datoru tīkla un interneta pieslēguma funkcijas: lasīt jaunākās ziņas, saglabāt un izdrukāt dokumentus. Mājas Wi-Fi ir īpaši piemērots portatīvo datoru lietotājiem.

Aizkrauklē tiek piedāvāti vairāki interneta plāni un komplekti, kas interneta lietotājam Aizkrauklē ļauj izvēlēties sev piemērotāko, piemēram optiskais internets kopā ar interaktīvo TV un telefonu. Lattelecom optiskais internets Aizkrauklē ir pareiza izvēle, jo optiskā interneta medems un ierīkošana arī ir bez maksas.

Internets ir lieliska, turklāt samērā viegli pieejama informācijas krātuve, kur var atrast informāciju par visām cilvēka dzīves sfērām. Jebkurā pasaules valstī jebkuras valsts avīžu un žurnālu numurus, kuri ievietoti internetā, var lasīt to iznākšanas dienā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru