otrdiena, 2011. gada 8. februāris

Internets Tukumā

Tā diena ir jau pienākusi, kad optiskais internets Tukumā ir pieejams un pieslēdzamas. Optiskais internets Tukumā ar ātrumu līdz 200 Mbit/s būs gana ātrs interneta pieslēgums pat vis prasīgākajiem lietotājiem. Tiem, kam būs par maz ar 200 Mbit/s ātru internetu varēs pieslēgt Komplektu VIP, kura interneta ātrums ir līdz 500 Mbit/s.

Kopā ar Lattelecom optisko internetu Tukumā varēsi pieslēgt Mājas Wi-Fi, kas ir labs risinājums, lai no jebkuras vietas savā mājoklī vai tā tuvumā tiktu nodrošināts kvalitatīvs interneta pieslēgums. Bezvadu interneta pieslēgums īpaši piemērots portatīvo datoru lietotājiem. Tas ir pievilcīgs un stabils bezvadu pieslēgums Jūsu mājās un Lattelecom Wi-Fi piekļuves vietās visā Latvijā – kafejnīcās, viesnīcās, 100 m rādiusā ap īpaši aprīkotajām taksofona kabīnēm.

Ja tev svarīgs ātrs un kvalitatīvs interneta pieslēgums Tukumā, izvēlies Lattelecom optisko internetu jau Tagad! Ar signāla pārveidotājiem un sadalītājiem optiskajam tīklam var pieslēgt vairākus datorus, televizorus un telefonu, neticamā ātrumā pārraidot un saņemot datus, vienlaicīgi izmantojot interaktīvās televīzijas pakalpojumus un skatīties HD televīzijas kanālus.

Optiskā interneta lietotāji šobrīd var abonēt 20 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātru interneta pieslēgumu, kas klientam ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko pieslēguma veidu. Lattelecom saviem klientiem piedāvā mājas komplektu, kura interneta ātrums ir līdz pat 500 Mbit/s, kas ir lielākais interneta ātrums, kāds līdz šim privātpersonām piedāvāts Latvijā un Eiropā. Šo interneta jaudu iespējams abonēt VIP komplektā kopā ar citiem Lattelecom pakalpojumiem – interaktīvo televīziju (pieslēgums 4 televizoriem), dinamiskajām IP adresēm diviem datoriem, mājas Wi-FI komplektu, 5 individualizētām bezmaksas e-pasta adresēm un mājas telefonu arī īpašo zelta numuru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru