piektdiena, 2011. gada 4. februāris

Lattelekom optiskais internets

Lattelecom optiskais internets ir noteikti tas interneta pieslēgums, kas noderēs arī Tavās mājās. Tas ir ātrs un kvalitatīvs internets par saprātīgu cenu. Lattelecom piedāvā ātrāko interneta pieslēgumu Latvijā!

Pēc optiskā tīkla izveides esošie Lattelecom klienti, vienojoties ar uzņēmumu par viņiem ērtu laiku, saņem ātrgaitas interneta pakalpojumus. Gan interneta, gan Lattelecom televīzijas lietotāji tādējādi saņem pakalpojumus izmantojot optisko kabeļu infrastruktūru, saglabājot esošo maksu par pakalpojumiem. Visi tie iedzīvotāji, kas vēl nav Lattelecom klienti, arī varēs pieslēgt sev ātrgaitas optisko internetu par cenu, kas ievērojami neatšķiras no ierastā platjoslas interneta (DSL) cenas.

Internets pieejams



Šobrīd optiskais internets ir pieejams Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Salaspilī, Jelgavā un daudz kur citur! Pārbaudi pats, vai Tev ir pieejams optiskais internets no Lattelecom!

Ar signāla pārveidotājiem un sadalītājiem optiskajam tīklam var pieslēgt vairākus datorus, televizorus un telefonu, neticamā ātrumā pārraidot un saņemot datus, vienlaicīgi izmantojot interaktīvās televīzijas pakalpojumus un skatīties HD televīzijas kanālus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru