svētdiena, 2012. gada 12. augusts

Ātrs optiskais internets

Piesaki ātru un kvalitatīvu interneta pieslēgumu no Lattelecom. Tieši tāds internets ir pieejams no Latttelecom interneta pakalpojumu sniedzēja. Lattelecom piedāvā kvalitatīvu interneta pieslēgumu par patīkami zemu cenu.

Lattelecom ir pieredzējis pakalpojuma sniedzējs. Lattelecom pastāvīgā interneta pieslēgumus, izmantojot DSL tehnoloģiju, piedāvā kopš 2000.gada. Lietotāju skaits strauji turpina augt, jo cilvēki vairs nevēlas lietot lēnu internetu.

Optiskā interneta lietotāji šobrīd var abonēt 20 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātru interneta pieslēgumu, kas klientam ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko pieslēguma veidu. Novembra sākumā Lattelecom optiskajā tīklā palielināja interneta ātrumu līdz pat 500 Mbit/s, kas ir lielākais interneta ātrums, kāds līdz šim privātpersonām piedāvāts Latvijā un Eiropā. Šo interneta jaudu iespējams abonēt VIP komplektā kopā ar citiem Lattelecom pakalpojumiem – interaktīvo televīziju (pieslēgums 4 televizoriem), dinamiskajām IP adresēm diviem datoriem, mājas Wi-FI komplektu, 5 individualizētām bezmaksas e-pasta adresēm un mājas telefonu arī īpašo zelta numuru.
Pirmie testa klienti Lattelecom optiskā interneta tīklam Rīgā tika pieslēgti 2009 gada janvārī daudzdzīvokļu namos Zolitūdē.

Lattelecom ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas piedāvā integrētus elektronisko sakaru un IT pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus. Lattelecom nodrošina arī datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru