trešdiena, 2012. gada 1. augusts

Interneta pieslēgums Liepājā

Interneta pieslēgums Liepājā un tās apkārtnē. Apskatīsim kādus interneta pieslēgumus piedāvā Liepājā.

Liepājā tiek piedāvāti sekojoši interneta pieslēguma veidi:

Lattelecom: Optiskais internets Liepājā, Internets ekonomiskais un Internets 1,2,3, Bezvadu internets – Mobilais internets, WIMAX, Wi-Fi, mājas Wi-Fi un iezvanpieeja.
Ostkom: Divi Optiskā interneta tarifi un seši kabeļa interneta tarifi.
Kernel: Pieci dažādi interneta pieslēguma tarifi.
Lattelecom piedāvā burvīgu atlaidi LS 5 piesakot pakalpojumu internetā.

Par Lattelecom optisko internetu Liepājā

Optiskais internets nodrošina maksimālu drošību un maksimālu apmierinātību pat visprasīgākajiem klientiem. Attiecībā uz klientiem, kas vēlas ātrāku internetu, tagad ir īstais laiks lai pieslēgtos Lattelecom nākotnes tīklam jeb optiskam internetam. Lattelecom turpina attīstīt ”nākotnes tīklu” Latvijā. To izmantojot katrs iegūs iespējas, kas padarīs viņa dzīvi ērtāku, mūsdienu informācijas laikmetā.

Optiskais internets Liepājā spēj nodrošināt ātru un kvalitatīvu datu apmaiņu. Tas atvieglos Jūsu dzīvi un ietaupīs daudz laika. Interneta lietošana kļūs daudz patīkamāka, jo ar optisko interneta pieslēgumu būs iespējams darīt visas tās lietas, kas nebija pa spēkam vecajam interneta pieslēgumam. Pats labākais ir tas, ka optiskais internets Liepājā un citur Latvijā tiek ierīkots bez maksas. Tas ir vēl viens iemesls kāpēc būtu jāpiesakās optikai jau tagad. Cik zināms tad arī interneta modems no Lattelecom puses ir bez maksas. Viss, kas interneta lietotājam ir jādara ir tikai jāpiesakās ātram un kvalitatīvam internetam un pārējo darbu izdarīs Lattelecom tehniķi.

Cik liels interneta pieslēgums ir pieejams?

Liepājā iespējams interneta pieslēgums līdz pat 500mbit/s. Tātad pieejamais interneta pieslēguma ātrums Liepājā ir augsts.

Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama papildus pakalpojumi un komplekti. (piemēram, internets kopā ar interaktīvo televīziju, Bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā, izdevīgi tarifi zvaniem uz ārzemēm). Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama pirmā interneta televīzija Latvijā (Lattelecom iTV) un īpašie interneta papildus pakalpojumi.
Kernel līdzīgi, kā Lattelecom piedāvā trīs dažādus komplektus internets + telefons. Tikai atšķirībā no Lattelecom ir ierobežotas minūtes, ko klients katru mēnesi drīkst norunāt. Vēl tiek piedāvāts otrās pakāpes domēns www.vārds.kernel.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru