svētdiena, 2012. gada 12. augusts

Internets Salaspilī

Labs un kvalitatīvs interneta pieslēgums Salaspilī? Apskatīsim cik liels interneta pieslēgums, un kādi interneta pieslēgumi ir pieejami Salaspilī. Šoreiz apskatīsim divus interneta provaiderus: Lattelecom un Baltkom.

Lattelecom interneta pieslēgums Salaspilī. Pieejami dažādi interneta pieslēguma veidi un tarifi. Četri dažādi DSL interneta pieslēgumi un Četri dažādi optiskā interneta tarifi. Lētākais interneta pieslēgums Salaspilī no Lattelecom ir internets ekonomiskais, kura ātrums ir līdz 2Mbit/s un cena tikai 5,90 Ls mēnesī. Kopumā Lattelecom Salaspilī piedāvā interneta pieslēgumu līdz pat 200Mbit/s, kas ir ātrākais interneta pieslēgums Latvijā, kāds līdz šim piedāvāts privātpersonām.
Baltkom interneta pieslēgums Salaspilī. Baltkom piedāvā četrus dažādus pieslēguma tarifus. Lētākais internets Salaspilī no Baltkom ir starta tarifs.

Salaspils ir viena no tām pilsētām, kurā ir pieejams ļoti ātrs un stabils interneta pieslēgums – optiskais internets. Optiskais internets Salaspilī ir ļoti labs internets un par pieņemamām cenām.

Optiskā interneta lietotājam Salaspilī ir pieejams 20 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātrs interneta pieslēgums, kas klientam ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko pieslēguma veidu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru