trešdiena, 2012. gada 1. augusts

Interneta pieslēgums Ogrē

Interneta pieslēgums Ogrē un tās apkārtnē. Apskatīsim kādus interneta pieslēgumus piedāvā Ogrē.

Mūsu komanda izvērtēja Ogrē un tās apkārtnē pieejamos interneta pieslēgumus. Rakstā tika apkopoti trīs pēc mūsu domām, kā arī pēc aptaujas rezultātiem populārākie un kvalitatīvākie interneta pieslēgumi.

Ogrē tiek piedāvāti sekojoši interneta pieslēguma veidi:

Lattelecom: Optiskais internets līdz 500 Mbit/s, Internets ekonomiskais un Internets 1,2,3, Bezvadu internets – Mobilais internets, WIMAX, Wi-Fi, mājas Wi-Fi un iezvanpieeja.
Ime plus: Trīs dažādi interneta pieslēguma tarifi.
Oic: Mājas, bezvadu un mobilais internets.

Cik liels interneta pieslēgums ir pieejams?

Ogrē iespējams interneta pieslēgums līdz pat 500 mbit/s. Tātad pieejamais interneta pieslēguma ātrums Ogrē ir liels. Optiskais internets jau tagad paver lielas iespējas informācijas laikmetā un palīdz tā lietotājiem savu dzīvi padarīt ērtāku un vienkāršāku gan privātajā, gan biznesa jomā. Tajā pašā laikā lielākās optiskā interneta iespējas, kas būtiski mainīs, uzlabos un atvieglos mūsu komunikāciju un ikdienu, ir vēl tikai gaidāmas, kad tiks izdomāts kāds pakalpojums, produkts vai veids, kas šķitīs tik loģisks un saprotams, ka lielākā daļa no mums to sāks lietot automātiski. Tie, kuriem būs optiskais internets, būs tam gatavi.
Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama papildus pakalpojumi un komplekti. (piemēram, internets kopā ar interaktīvo televīziju, Bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā, izdevīgi tarifi zvaniem uz ārzemēm). Lattelecom interneta lietotājam ir pieejama pirmā interneta televīzija Latvijā (Lattelecom iTV) un īpašie interneta papildus pakalpojumi.
Ime plus piedāvā Mājas lapu izvietošanu (klientiem līdz 5 MB/PS bez maksas)
Lattelecom piedāvā burvīgu atlaidi LS 5 piesakot pakalpojumu internetā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru