otrdiena, 2016. gada 22. marts

Tikai labākais kredīts

Ar lielo ātro kredītu aizdevēju skaita pieaugumu gan internetā gan ārpus tā, atrast labāko aizdevēju un labāko piedāvājumu var būt sarežģīti un nedaudz biedējoši. Pieteikšanās ātrajam kredītam ir viens no labākajiem un ērtākajiem veidiem, kā Jūs varat izpildīt ārkārtas finanšu nepieciešamību, piemēram, segt ārkārtas mājas remonta izmaksas, auto apkopes/remonta izmaksas vai jebkuras citas ārkārtas finanšu izmaksas.

Aizdevējam ir tikai trīs prasības

Lai saņemtu ātro kredītu, Jums nav jāiesniedz dokumenti, un vienkārša pieteikšanās procedūra pievilina daudzus. Parasti topošajiem klientiem ir jāatbilst šādām prasībām:
  • Latvijas pilsonība vai pastāvīgā iedzīvotāja statuss;
  • Atbilstošs vecums. Daži aizdevēji piedāvā kredītus arī tikko pilngadību sasniegušajiem, bet lielākoties vecuma robežas ir no 20 līdz 65 vai 70 gadiem;
  • Regulāri un stabili ienākumi. Atbildīga aizņemšanās ir garantija tam, ka bezprocentu kredīts palīdzēs, nevis kaitēs.
Esiet informēti, uz ko parakstāties!

Gudra aizņemšanās internetā

Izlasiet citu klientu atsauksmes. Tas, ko iepriekšējie klienti saka par konkrētu aizdevēju var patiešām palīdzēt Jums pieņemt apzinātāku un informētāku lēmumu par pieteikšanos kredītam. Pārlasot iepriekšēju klientu atsauksmes Jūs varat uzzināt aizdevēja nepilnības un stiprās puses. Uzņēmums ar pozitīvākām atsauksmēm, visticamāk, sniegs Jums vislabākos pakalpojumus.

Bezprocentu kredīts neietekmē maciņa saturu

Bezprocentu kredīts kļūst par arvien populārāku aizņemšanās veidu, jo daudzi klienti atzinīgi novērtē iespēju tikt pie aizņēmuma, kas neparedz liekus izdevumus. Proti, noteiktā laikā, kas visbiežāk ir 30 dienas, Jums būs jāatgriež aizdevējam tieši tāda pati summa, kā saņēmāt savā bankas kontā - ne centa vairāk! Ja būsiet vērsies pēc ātrā kredīta 300 eiro vērtībā, tad šajā gadījumā atpakaļ aizdevējam Jums būs jāpārskaita tie paši 300 eiro.

Atmaksas plāns

Ātro kredītu aizdevēji piedāvā dažādas maksājumu struktūras saviem klientiem. Palūdzot maksājumu plānu no aizdevēja pirms kredīta pieteikuma iesniegšanas var palīdzēt Jums izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem maksājuma posmā. Lai atrastu aizdevēju ar labāko atmaksas plānu, salīdziniet dažādus aizdevējus, lūdziet padomus no Jūsu draugiem vai lūdziet ekspertu padomus. Bet neatkarīgi no maksājumu plāna, ir ļoti svarīgi pieteikties kredītam, kas ir Jūsu budžeta robežās un ko Jums būs iespēja atmaksāt bez sarežģījumiem.