piektdiena, 2016. gada 22. aprīlis

Ātrie aizdevumi bez procentiem

Pirms vairākiem gadiem tika ieviesta akcija, kuras ietvaros varēja saņemt pirmo kredītu nemaksājot komisijas maksu par šo aizdevumu. Tātad, aizņemoties 100 eiro, mēs atdodam tikai šos 100 eiro un ne centa vairāk. Šī akcija sniedza tik labus rezultātus, ka tā tika paturēta kā parasts piedāvājums ātrajiem kredītiem. Šis piedāvājums attiecas tikai uz pirmo aizdevumu, nākamais kredīts kuru ņemsiet pie tā paša aizdevēja jau būs jāapmaksā pēc visiem noteikumiem.

Ātrie kredīti internetā ir ļoti plaši izplatīti un pieejami ļoti lielai daļai Latvijas iedzīvotāju. Liela daļa Latvijas iedzīvotāju jau ir saskārušies ar šo aizdevumu veidu. Katram var rasties dažādas situācijas kad ir nepieciešams aizņemties nelielu naudas summu ar īsu atmaksas laiku un daudzi arī esam šo iespēju izmantojuši. Tomēr, joprojām tiek veidoti piedāvājumi jaunu klientu piesaistei.

Pirmais ātrais kredīts, kurš tiek izsniegt bez komisijas maksas ir liels motivātors kredītu ņemšanai. Daudzi cilvēki izmanto šo piedāvājumu dodoties no viena aizdevēja pie nākamā. Šādi var aizņemties diezgan daudz, bet nemaksāt procentus par šo aizdevumu saņemšanu. Vai tā ir labi darīt? Tas ir atkarīgs no katra individuālās situācijas. Kredītus ņemt tikai tāpēc, ka to var izdarīt nav pareizi, jo tās ir saistības kuras jūs uzņematies un ar tām jūs uzņematies arī riskus. Ja radīsies problēmas ar šo aizdevumu atmaksu varat nonākt neapskaužamā situācijā.

Ne visi aizdevēji ir izvēlējušies šo piedāvājumu ieviest savā darbībā. Un jūs nevarat sagaidīt vai prasīt šo iespēju no katra, atsevišķā aizdevēja, jo tā ir izvēles iespēja. Tomēr, lielākā aizdevēju daļa šo bezmaksas kredītu piedāvā. Ja varat saņemt naudu 15 minūšu laika un par to nenākas pārmaksāt, lieliski.