ceturtdiena, 2016. gada 14. aprīlis

Kas aizdod kredītus bez ķīlas

Ne tikai ātrie kredīti piedāvā kredītus bez ķīlas. Arī citi uzņēmumi, kuri izsniedz patēriņa kredītus var izsniegt kredītus uz līdzīgiem noteikumiem. Parasti, šādi aizdevēji jau savās reklāmās informē potenciālos klientus par iespēju saņemt kredītu bez ķīlas. Taču lielāku uzņēmumi un, īpaši, bankas var prasīt ķīlu balstoties uz jūsu maksātspēju, kredītu vēsturi un citiem faktoriem. Atšķirībā no ātrajiem kredītiem, kuri savos noteikumos norāda, ka aizdevumi ir bez ķīlas, šie aizdevēji var paturēt tiesības prasīt ķīlu attiecīgās situācijās.

Izvērtējot kredītu piedāvājumus, ir jāņem vērā visu piedāvājumu nianses. Ja jums ir īpašums vai kas cits, ko varētu likt kā ķīlu, varat izvērtēt iespēju par kredītu ar ķīlu. Ir jāizvērtē atšķirības starp kredītiem. Iespējams, jūs varat atrast sev piemērotāku kredītu, tādu kurš ir ar labākiem noteikumiem un lētāks, bet šī aizdevuma saņemšanai ir nepieciešama ķīla. Atteikties no labāka piedāvājuma tikai šīs, vienas, prasības dēļ nevajadzētu. Ir jāizvērtē viss piedāvājums kopā. Aizņemoties kredītu mēs neplānojam, ka to nemaksāsim, ja jums ir šaubas un tādēļ nevēlaties riskēt ar ķīlu, tad ir jāapdomā vai šis kredīts vispār ir nepieciešams. Ja nespēsiet atmaksāt kredītu kuru saņēmāt bez ķīlas, parādu piedzinēji var nonākt līdz punktam, kad jūsu īpašums tiks atņemts neskatoties uz to vai bija ķīla vai nebija.

Tiek piedāvāta iespēja veikt aizdevuma priekšlaicīgu atmaksu. Šādā gadījumā varat uzzināt pilno atmaksas summu uz konkrēto dienu savā lietotāja profilā uzņēmuma mājas lapā. Šādi jūs varat ietaupīt izdevumus kurus citādi veiktu par aizdevuma komisijas maksu.

Bez ķīlas kredītu saņemt ir vieglāk, bet apsveriet sekas kuras var rasties problēmu gadījumā. Atbildīga aizņemšanās ir vienīgais, kas var pasargāt jūsu īpašumu.