piektdiena, 2016. gada 15. aprīlis

Kredīts internetā no 18 gadiem

Kredīti ir ļoti plaši izplatīti un ļoti viegli pieejami gandrīz visiem Latvijas iedzīvotājiem. Ja neesat sabojājuši savu kredītu vēsturi un jums ir stabili ienākumi tad saņemt kredītu nevajadzētu būt lielai problēmai. Ātrie vai SMS kredīti ir ļoti plaši izplatīti. Tie ir kļuvuši par populārāko kredītu veidu Latvijā. Tie ir ļoti ērti un ātri saņemami, tiek piedāvātas nelielas summas uz īsu atmaksas termiņu un tas ir ļoti pievilcīgi daudzās situācijās.

Kredīts no 18 gadu vecuma ir iespējams, bet jums nāksies nedaudz pameklēt aizdevēju kurš šādu iespēju piedāvā. Latvijā ir palikuši tikai daži aizdevēji kuri izsniedz aizdevumus jau no 18 gadu vecuma. Lielākā daļa ir izvēlējušies pacelt minimālo vecumu aizdevuma saņemšanai uz 20 gadiem. Tomēr arī 18 gadu vecumā ir iespējas kā saņemt nepieciešamo aizdevumu.

Lai saņemtu SMS kredītu, jums ir jāreģistrējas attiecīgā aizdevēja mājas lapā. Šī reģistrācija ir ļoti ātra un vienkārša. Jums ir jānorāda visa prasītā informācija par sevi un saviem ienākumiem. Šī informācija ir jānorāda pareizi un patiesi, ja kāda informācija nav norādīta vai ir aizdomas par nepatiesu informāciju, tad aizdevējs var jums atteikt aizdevuma izsniegšanu. Pēc reģistrēšanās jums ir jāpārskaita, parasti, viens eiro cents uz aizdevēja bankas kontu šādi apstiprinot savu bankas kontu.

Lai varētu saņemt šāda veida kredītu ir jāpārliecinās, ka atbilstat aizdevēja izvirzītajiem noteikumiem. Katrs aizdevējs var, nedaudz, pamainīt šos noteikumus. Īpaši tas attiecas uz vecuma ierobežojumu. Un ja esat 18 gadus vecs tad noteikti pārliecinieties, ka šis aizdevējs izsniedz aizdevumus jau no šī vecuma.

Lūk daži no noteikumiem, kas jūs sagaida izvēloties aizdevēju:


  • Vecuma ierobežojums.
  • Jums ir jābūt tīrai kredītu vēsturei.
  • Jums ir stabili ienākumi.
  • Jums ir bankas konts kādā no Latvijas bankām.
  • Jums ir mobilais telefons.

Atbilstība šiem noteikumiem vēl negarantē iespēju saņemt aizdevumu. Aizdevējs izvērtēs jūsu situāciju un balstoties uz šo informāciju pieņems lēmumu piešķirt, atteikt vai samazināt pieejamo aizdevuma summu.