ceturtdiena, 2016. gada 21. aprīlis

Kredits365 ātrais kredīts



Kredits365.lv ir viens no uzņēmumiem kuri piedāvā saņemt ātros kredītus Latvijā. Šis ir cita uzņēmuma “Delta Capital” sastāvdaļa. Viņi piedāvā saņemt ātro kredītu internetā 15 minūšu laikā. Šie kredīti tiek izsniegti bez ķīlas vai galvotāja.

Šis aizdevējs jums piedāvā aizņemties summas no 100 eiro līdz 400 eiro. pirmajā reizē ir iespējams saņemt aizdevumu līdz 300 eiro, atkārtots kredīts jau var tikt saņemts par visu, 400 eiro, summu. Aizdevumam varat pieteikties jebkurā laikā, bet pieteikums tiks izskatīts tikai uzņēmuma darba laika.

Tas ir:


  • • Darba dienās no 8:30 līdz 20:00
  • • Brīvdienās no 11:00 līdz 16:00

Lai saņemtu šo aizdevumu jums ir jāatbilst aizdevēja izvirzītajiem noteikumiem. Katrs aizdevējs var izvirzīt nedaudz atšķirīgus noteikumus un prasības aizdevuma saņemšanai. lūk būs noteikumi šī aizdevuma saņemšanai:

  • Vecumā no 21 līdz 65 gadiem.
  • Stabili ienākumi.
  • Piekļuve internetam.
  • Bankas konts kādā no Latvijas bankām.
  • Neesat iekļauti parādnieku sarakstā.

Ja jūs atbilstat šiem noteikumiem, tad varat saņemt aizdevumu. Pieejamā aizdevuma summa gan var tikt mainīta atkarībā no jūsu maksātspējas.

Lai pieteiktos aizdevuma saņemšanai jums ir jāreģistrējas uzņēmuma mājas lapā. Aizpildot reģistrācijas formu, jums ir jānorāda visa prasītā informācija un tā ir jānorāda patiesi un precīzi. Ja neesat aizpildījis kādu punktu vai aizdevējs atklāj nepatiesu informāciju, jūsu aizdevums netiks izskatīts. Pēc formas aizpildīšanas ir jāveic viena centa pārskaitījums uz uzņēmuma bankas kontu, šādi jūs apstiprināt savu bankas kontu uz kuru tiks pārskaitīta aizdevuma summa. Pēc šī visa izpildes varat pieteikties sevis izvēlētā aizdevuma saņemšanai.

Aizdevumi ir pieejami uz 15 vai 30 dienām. Izvēloties attiecīgo summu apsveriet savas atmaksas iespējas un izvēlieties atmaksas termiņu. Paturiet prātā, ka atmaksas termiņa ilgums uz aizdevuma apjoms ietekmē komisijas maksu kura būs jāatmaksā kopā ar aizdevuma pamatsummu.
Kredītu ir iespējams saņemt arī ar SMS starpniecību. Lai šādu pakalpojumu izmantotu, jums ir jāveic reģistrēšanās uzņēmuma mājas lapā. Pēc veiksmīgas reģistrēšanās varat doties uz savu lietotāja profilu un aktivizēt SMS kredīta pakalpojumu. Pēc šī pakalpojuma aktivizēšanas, jūs varēsiet saņemt aizdevumu ar SMS starpniecību.

Uzņēmums piedāvā iespēju pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu. Šī iespēja ir ļoti pozitīvi vērtējama, ja jums ir radušās problēmas ar aizdevuma atmaksu. Kredīta atmaksas termiņu varat pagarināt par 15 vai 30 dienām. Šis, protams, ir maksas pakalpojums, tādēļ pirms tā veikšanas ir jāapsver iespējamās sekas. Pagarināšanas maksa būs jāveic tajā pašā laikā kad to piesakāt. Pagarināšanas izmaksas ir atkarīgas no aizdevuma summas un pagarināšanas termiņa ilguma.