ceturtdiena, 2016. gada 14. aprīlis

Patēriņa kredīts par 10 000 eiro

Patēriņa kredītu var saņemt vairākās nebanku kredītu iestādēs un katrai kredītu kompānijai ir mazliet savādāki noteikumi. Tomēr pa lielam visi patēriņa kredīti ir diezgan līdzīgi. Atmaksas grafiki, procentu likme un dažādi papildus piedāvājumi mazliet atšķiras. Patēriņa kredīta lielākais pluss ir tāds, ka to ir iespējams aizņemties gandrīz jebkuram Latvijas Republikas iedzīvotājam, kuram nav nenokārtotu parādsaistību, oficiāli ienākumi, pēc nodokļu nomaksas, kas pārsniedz vismaz 250 eiro un nedrīkst būt sabojāta kredītvēsture. Kādas ir patēriņa kredīta pozitīvās īpašības?

Aizņemoties patēriņa kredītu internetā pastāv iespēja doties aizdevuma atmaksas brīvdienās uz trim mēnešiem, kas ļauj Jums maksāt tikai aizdevuma procentus un uz šo laiku pilnībā aizmirst par aizdevuma pamatsummas maksāšanu. Šāda iespēja vislabāk noder tad, kad izvēlieties aizņemties patēriņa kredītu, lai veiktu mājokļa uzlabojumus vai dažādus citus remontdarbus. Pa trim mēnešiem parasti var savest kārtībā visu iecerēto un tikai tad atsākt aizdevuma pamatsummas maksāšanu.

Diezgan populāri ir izmantot patēriņa kredītu automašīnas iegādei. Protams, ka pastāv iespēja iegādāties automašīnu izmantojot auto līzingu, taču patēriņa kredīta kopējā aizdevuma procentu likme būs krietni vien zemāka, nekā auto līzinga procentu likme. Patēriņa kredīts ir daudz izdevīgāks, ja to salīdzina ar ātrajiem kredītiem, jo arī šajā gadījumā aizdevuma procentu likme būs zemāka. Atsevišķos gadījumos tā var būt pat 5 reizes mazāka. Tas ir, izņemot gadījumus, kad ātrais kredīts tiek ņemts pirmo reizi, vai atsevišķās svētku atlaidēs, kuras tiek regulāri piedāvātas no ātro kredītu puses, lai piesaistītu vairāk klientus.